Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.04.2011 11:59 - Колко неблагодарни и несправедливи а ?!
Автор: ariely Категория: Тя и той   
Прочетен: 2883 Коментари: 4 Гласове:
4

Последна промяна: 16.04.2011 14:03


 Колко ли неблагодарни могат да бъдат мъжете ?!  Късаш си нервите докато избереш хубави дрешки и докато си наконтиш дупето... за среща с тях , а остават неблагодарни че "ти" отиваш при тях и ненадейно преди срещата ти пишат акт за изтекла гражданска отговорност с цял един ден , който ти дори не си забелязала... И накрая пак излизаш виновна !
Всеки има своите проблеми и какво от това ?! Струва ли си да търпиш нападки за това, че ти ги правиш по-големи за някого ?! И заслужава ли си да бъдеш с някой, който те отхвърля и пренебрегва докато се бори със кой знае колко големите си проблеми при положение, че щом имаш връзка с този човек той би трябвало да споделя с теб до някаква степен. И вероятно няма да можеш да му предложиш решение но пък кратко откъсване от реалноста и големината на екзестенциалните си затруднения ?!  
 
С тази песен искам да поздравя всички дами ;) 






Гласувай:
3



1. enough - Важното е човек навреме да си даде ...
16.04.2011 13:02
Важното е човек навреме да си даде сметка , дали може да си позволи да е с такъв тип мъже
цитирай
2. ariely - .
16.04.2011 14:01
Да права си ! Но в такива времена май коренно заради времето си , което и без това е малко не трябва да си позволяваме да сме с такива мъже :)
цитирай
3. ariely - Благодаря за поправката :))
16.04.2011 15:57
Грешката е моя... не знам такива като теб защо злобеят толкова ?!
"Късаш си нервите докато избереш хубави дрешки и докато си наконтиш дупето..." - а ако пък избирането на дрешки и контенето ти, ти причиняват късане на нерви, чудя се аз какво ли ти причинява и самия секс. Още от началото ми звучи на обречена работа.... ти като си купуваш нещо, за да направиш някого щастлив трябва да го правиш с удоволствие, а не да си късаш нервите. Пресилените неща не водят до хубав завършек и май като гледам баш така се е получило. - това не е написано с цел да изглеждам префърцунена... но ти май наистина не си схванала истинския замисъл . Защото определено акцента не е върху дрешките и и това че си късам нервите... А за да изглежда по лирично! Друго което мога да добавя е че не си купувам неща за да правя някого щастлив а себе си... освен това не говорих за нещата които си купувам а за това което е в гардероба и за времето за приготовление... макар че не съм от тези които се нуждаят от много приготовления за да изглеждат добре или иначе казано като проскубано пиленце във домашни условия а напротив ;) Благодаря за коментара ;)
цитирай
4. ariely - goodbye
18.04.2011 14:41
Не че не нацели човека... може би нервите от тази случка дойдоха малко в повече... и коментара ти ми се стори малко по не дружелюбен... но ти решаваш не съм искала да те обидя !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ariely
Категория: Тя и той
Прочетен: 42252
Постинги: 8
Коментари: 28
Гласове: 32
Архив